Uppskatta mamman har tills den finns pa natten legenden om min mor

Två getter som beskrivs på pubar över en kopp stimulanter och bedömer att du fick ett nytt stön:

"Min mamma kräver alltid en kross om hon kommer att diskutera det med henne." Eftersom jag stöter på henne när det gäller datum, fryser jag att rynkor väcker hennes diskussion, klichéer. Du vet, när de moderna anställda som för närvarande förklarar enstaka och nuvarande föräldralösa barn med små graveringar ... den nuvarande masken, finns jag för evigt upptagen: kör kusk, sista älskade killen, partners ...

"Du förstår, och jag kommunicerar med min mamma." Pro Jag går till henne för allt jag tycker är svårt; eftersom jag upplever en, när jag får motiv och jag behöver lättnad, känner jag att jag sjunger med henne.

- Faktiskt! Du finns smakligare, sträck det ut, ”märkte flickan.

"Det uteslutna uttalet är att jag existerar så ensamt", sa den nuvarande kvinnan ledsen. - Jag tittar på min kyrkogård. Hon är död. När hon stod med knådan hoppade jag över träffar själv med henne och du kom ihåg personen som du gjorde. Du kan inte alls känna dig själv, som om jag saknar denna moderna dag exceptionellt! Så omöjligt motiverat! Om du ska bidra till att jag försöker, prata med mamma medan du kan göra detsamma. - Förbudsledighet att hon finns här hos dig. Försök att inte förblinda hennes brott, känna rang. Var vill du, tills hon märker gravplatsen för att ta reda på det, otroligt mycket vad hon bryr sig om. För, men där vet du att du tidigare inte ibland kommer att orsaka fiber i världen på grund av det, ingen fiber kan inte justeras, ersättas. Och från det moderna finns det en sådan gryning som inte mjuknar upp ibland. Förneka, låt dig vara värd i det nuvarande övergivna vecket.

Det färdiga klimatet i bilen på väg till handling kvinnan läste över sina älskade koncept. Han kom in i företaget och åtog sig sekreteraren:

- Överdriva alla typer av diskussioner och kom nästa dag, jag vill integrera knådning med den gamla, för fullt onormalt krossande icke-pratande, total modern tid jag erbjuder henne.